Rabu, November 15, 2017

Tertiba...

Salam Semua... Lama rasa nya aku dh tak menulis dalam blog ni. Last post tahun 2012 lepas beberapa bulan aku kahwin. Mungkin disebabkan kesibukan aku bekerja dan juga kurang aktiviti utk dikongsi. Tapi kebelakangan ni aku asik tergerak nak bukak blog aku yg dh bersawang ni. Ni hasil keja anak aku masa cuti di hari minggu. Setakat malam ni itu jer yang aku nak share.... Selamat malam dan selamat beramal. Insha Allah... Aku cuba utk share sesuatu yang berguna di post ku yang akan datang. Amiiin.

Azren & Family

Rabu, November 28, 2012

Tea break with Tea mix herbalife

Bz mcm mana pun... Di mana jua... Anda memerlukan air secukupnya di dalam badan anda. Sekurang-kurangnya 3000ml air sehari. :D

Selasa, November 27, 2012

The beginning


Hi all,

This entry is going to take a lot of time to read...hehe but don't worry, I will post lots of pics as well...tak syok la kalau takde gambar kan. :-)

Anyway, Esok adalah anniversary ke 7 (bulan) perkahwinan kami. Yup, saya telah dinikahkan dengan seorang lelaki yang sangat penyayang serta baik hati. Kami sangat bahagia dan sentiasa mendoakan kebahagian kami kekal hingga akhir hayat.

Apa yang saya nak share bersama adalah gambar2 ketika mula-mula kami berkawan, berkahwin & selepas kahwin.


Masa mula2 kawan - saya kurus lagi..& kulit Azren sangat teruk (refer kulit muka & kulit lengan tu..nampak kan kering bersisik)


Dec 2011- Tarikh nikah dah dekat & aku semakin gemuk kegembiraan..hahahaha


Hari Bahagia - Berjaya kuruskan sikit badan dek kerana leteran mak andam hari2. Tapi jerawat pada muka Azren sangat teruk. Time2 ni la jerawat gajah nak keluar!!


Kita tengok gambar yang lebih close up ok!

See! Now u know what I mean.

Ok. Now lets see what happen to us after consuming Herbalife...jeng jeng jeng....






Taa daaa!!!! Hahahaha
Saya: Lose 6kg in 3 months and the weight maintain until now.
Azren: His skin is a lot better and dah bole makan seafood!!

Jadi, kalau u all inginkan result seperti kami...jangan malu & segan untuk hubungi kami. Kami sedia membantu. In fact u will be invited into our team lead by my uplines.

Till the next entry. Love your body & stay healthy!
Ingat..Tubuh badan kita ni hanya lah sementara yang kita pinjam dari Allah. Jagalah ia, hargailah ia. 


Have you had your SHAKE today?

Tea mix & F1 shake utk breakfast pagi ni.

Pic kenangan masa majlis kahwin Saya dan isteri tersayang di Kluang

Kenangan terindah... 5 Mei 2012

Minum Aloe + Tea Mix Lemon and Hibiscus

Minum terbaik sebelum tidur... Mencuci perut anda ketika tidur. :D

Dinner Zero 2 Hero Edisi 9

Ni 1st time aku join Herbalife dinner di program Zero 2 Hero Edisi 9 di Gambang Resort. Memang terbaik event ni... Aku rasa semangat berkobar2 nak buat biz ni lepas balik dari program ni.